Veilig afrekenen

Nog 1 stap en je bent er

Clinic Pech Onderweg

In één avond op alles voorbereid

Aan het einde van de avond kun jij zonder blikken of blozen je achterwiel eruit halen, je ketting schoonmaken en smeren en een band verwisselen.
Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee, en met de goede sfeer zit het altijd wel snor.

Factuurgegevens

Nederland

Je bestelling

Product Subtotaal
GRAVELWEEKEND EIFEL 7-9 Oktober 2022
  × 1
355,00
Subtotaal 355,00
Totaal 355,00 (inclusief 61,61 BTW-hoog)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ongelofelijk gave sokken 🙂
Alleen deze week kun je de unieke en limited edition Wielrenschool sokken gratis meebestellen! Het ontwerp is zoals je van Wielrenschool mag verwachten uniek, zeer stijlvol en met een vleugje humor. Als de geweven sokken uit Italië naar Emmeloord zijn gekomen worden ze direct met de post naar je huisadres gestuurd. Pas bij het openmaken zie je hoe mooi ze werkelijk zijn.
Wielrenschool - Voor beter racefietsen, de gaafste fietsreis of de beste bikefit

100% GRAVEL PLEZIER

5/5

De mooiste routes over heerlijke gravelwegen

Voor iedere MTB, Crosser of fiets met minimaal 28 mm banden

Lekker dichtbij in de Duitse Eifel

Inclusief heerlijk eten, speciale wijntjes en herfstige biertjes

5/5

HEB JIJ ER OOK AL ZIN IN?

5/5
Bart Walburg
Lees verder
Samen met twee fietsvrienden hebben wij deelgenomen aan het Klim- en Daalweekend in de Duitse Eifel. Het leuke is; iedereen komt er voor het zelfde: heerlijk fietsen (in een prettige omgeving) en nieuwe technieken onder de knie krijgen. Met duidelijke instructies van de 'leraren' Harmen en Frank rijd ik nu zelfverzekerd de bergen op (en af). Totaal geen angst meer voor blokkerende banden tijdens het remmen. Naast het fietsen is het ook genieten; heerlijk rust, uitgebreid ontbijt en diner; wat verzorgd wordt door een eigen kok (aanrader). Kortom: Een sportief uitje waarbij fysieke inspanning gepaard gaat met ontspanning. Een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde wielrenliefhebbers!.
Sjoerd van Bemmelen
Lees verder
Afgelopen weekend deelgenomen aan clinic klimmen/dalen in de Eifel. Ik heb enorm veel geleerd over de techniek van het dalen waardoor ik zekerder ben gaan fietsen. Ik heb meer vertrouwen gekregen tijdens het dalen. Nu durf ik wel in de beugels naar beneden te rijden! Het is van harte aan te bevelen, echt waar! De uitleg en instructies door Harmen en Frank zijn duidelijk. De verzorging, het voortreffelijke eten en de prima accommodatie maakt het plaatje compleet. Echt een TOP weekend gehad en de sfeer was uitermate relaxed en gezellig. Ik heb nog meer plezier in het fietsen gekregen!
Marieke vc Beek-Lindhout
Lees verder
Wat een feestje, de Culinaire Tour van Wielrenschool! Onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Prachtige wielrenroutes, heerlijk eten, goede wijnen en mooie mensen. Genieten van A tot Z, top georganiseerd!
Previous
Next