BIKEFIT

Laat van je eigen fiets de perfecte maatfiets maken

Bel BikeFitter Harmen: 06-123 02 725

Video afspelen

ONGELOFELIJK!

Dat vind ik het nog altijd: dat nog geen dertig procent van de wielrenners fietst op een optimaal afgestelde fiets.
Dat iedereen het maar gewoon vindt dat je na twee uurtjes op zondagochtend al pijn krijgt in je rug, dove handen, nekpijn en een ‘uitgedoofd zaakje daaronder’.

Kwestie van wennen? Doorbijten? Hoort het erbij?

Als je ‘de mannen voorop’ mag geloven; Ja. Maar ik zeg hartgrondig: Nee.

Met een juist afgestelde fiets heb je geen pijn, alleen verzuurde benen. Fiets je moeiteloos hoge snelheden en lange afstanden. En ja, dat geldt voor iedereen. Fietsen is namelijk voor iedereen die van de fysio niet mag hardlopen, niet meer kan voetballen en nog lang niet wil golfen. En als dat niet pijnvrij kan, dan is de afstelling niet goed en is er met jou niks mis. Hoog tijd om in te grijpen!

Wat is een BikeFit?

Een BikeFit is een privé-passessie op de Tacx, op je eigen fiets

In een tijdsbestek van ruim 2,5 uur meet ik jou en je fiets op een tiental punten na. Aan de hand van dat beeld én jouw verhaal ga ik onderdeel voor onderdeel aanpassen.

Bij elke stap mag jij voelen of het een verbetering is. Als het goed is, ga je steeds gemakkelijker trappen. En tegelijk en misschien wel belangrijker: met elke stap verdwijnen er meer vervelende drukpunten.
Aan het eind fiets je zo weg. Houd je dat gemakkelijk uren vol. En hé: het lijkt wel alsof je ineens de hele tocht voorop zou kunnen blijven.

100 % GARANTIE

Want bij mij geldt ‘No Cure No Pay’.
Als jij na de bikefitsessie vindt dat er geen verbetering is, zet ik alles weer voor je terug en hoef je niets te betalen.

Dus twijfel je aan je fiets of aan jezelf? Laat het nakijken, je loopt geen enkel risico!

200 % AANDACHT

Nog iets om te weten. Bij mij is elke BikeFit een privésessie.

Reden één: meer mensen passen niet in mijn showroom.
Reden twee: ik zou niet anders willen. Die fiets heeft genoeg gekost, en jij bent het waard. En als je dat zelf niet vind, dan vraag je dit toch gewoon op je verjaardag?

Over Harmen

Harmen Scholtalbers - Wielrenschool Emmeloord

Ik sta bekend om mijn enthousiasme. En uiteraard heb ik ook de hele rits vakopleidingen gedaan.
Ben ik daardoor een betere bikefitter dan andere? Misschien niet, maar ik denk wel één van de meest bevlogen bikefitters.
Waardoor dat komt? Ik zit er bovenop. Op de materie, dan. In mijn clinics en lezingen zie en hoor ik continu de verhalen van wielrenners. Beginnend of prof, man of vrouw.
En tijdens onze reizen (5 per jaar!) fietsen we een week lang met elkaar op. Dan wil je dat alles goed is. Niet gewoon goed, maar TOP.
Omdat wielrennen genieten is. Omdat iedereen kan fietsen. En ik het iedereen zo gun om dat op een lékker niveau te doen, meer uit jezelf te halen dan dat je ooit had gedacht.

TWIJFEL JE NOG?

Dit zeggen anderen over de BikeFit:

"Via een presentatie bij onze wielrenclub WCT Ouwe Seun in Harlingen in contact gekomen met Harmen Scholtalbers.
Ik heb een nieuwe race fiets aangeschaft. Een maand voor het aanschaffen van de nieuwe racer ben ik bij Harmen langs geweest in Emmeloord voor aanschafsbegeleiding. O.a. wat is de juiste reach en stack, afstelling schoenplaatjes, juiste stuur en zadel.
Harmen neemt alle tijd voor je en je merkt aan alles dat hij dit vak met liefde uitvoert. Met de juiste info op stap geweest en een nieuwe racer aangeschaft en toen nogmaals een afspraak gemaakt en de nieuwe fiets kon nu op mijn lichaam worden afgesteld.
Ik heb er een erg goed gevoel aan over gehouden en ook leuk om te zien dat elke bike-fitter het weer anders aanpakt. Harmen bedankt "
Marten Andringa
12/08/2019
"Geen last van pijntjes o.i.d., wel het idee van; weer eens goed alles op elkaar af te stemmen. Van teen tot top!!!
De aanschaf van de racefiets is 4 jaren terug. Er zal best aan het lijf wat veranderd zijn. Ook nog, om goed voorbereid te zijn met het fiets materiaal voor de 2 komende cyclo’s in Frankrijk met veel hoogtemeters. Gedurende een 2-tal intensieve uren van voelen, veranderen, uittesten, weer voelen en testen etc. en heel leuke ontspannen babbelmomentjes (want het is ook heel leuk om over fietsen te kletsen), mag ik gerust zeggen dat ik weer optimaal op de fiets zit. De tijdsinvestering zeer waard, naast nu de trainingsuren.
Ik schrijf deze review 3 weken na de Bikefit en na 1 van de 2 cyclo’s, een echte praktijkervaring dus tijdens een zware rit.
Chapeau voor je vakmanschap en het plezierige testen!!"
André Goes
28/06/2019

Wanneer gaat het fout?

Of ligt het toch aan jou?

Ben je te onervaren?

Kan niet. Ook een beginner hoort pijnvrij te fietsen. Ook op een nieuwe fiets. Je hoeft ‘m niet in te dragen of uit te lopen.
Het is een fiéts!

Heb je overgewicht?

Maakt niets uit. Die kilo’s verdwijnen als je meer gaat fietsen. En dat ga je doen als de pijn weg is. Die is pas weg als je fiets goed past. Daar begint het dus.

Moet je harder trainen?
Dan loop je minder snel tegen de muur op. Maar de pijn blijft. Of wordt nog erger, omdat je alles stuk rijdt. Grotere blessures oploopt. Of je rug overbelast om je kont te sparen.
Ben je een watje?
Of gebruik je gewoon je gezond verstand? Een bikefit is peannuts vergeleken bij de aanschaf van je fiets. En wat vind je gezin ervan als je steeds mopperend en moe thuiskomt?

JE BENT NIET DE ENIGE

Bijna 500 klanten weten wel beter:

0
5088e16560

1 2 3 4 5

FAQ

Zeker wel. Het heeft namelijk geen zin om eerst meer of langer te gaan trainen. Je maakt meer kapot dan dat je er goed aan doet. Bij het inmeten kan ik al voorspellen waar jouw klachten zich profileren. En als we dat aanpassen, zijn die klachten gewoon weg. Waarom zou je wachten tot je pijn hebt?

Waarom zou je? Vier van de vijf klanten fietsen na eerste bikefit pijnvrij en stukken comfortabeler. Op hun eigen fiets. Met andere instellingen en misschien een ander zadel, of andere schoenplaatjes. Houd die centen dus lekker in je zak, want een nieuwe fiets is meestal totaal niet nodig.
Dat hangt ervan af. Kijk even in de spiegel, zou ik zeggen. Draag je nog steeds dezelfde kledingmaat? Zoja, dan is er weinig veranderd en zit je waarschijnlijk nog goed. Ben je eerder bij mij geweest? Dan kom je in aanmerking voor de terugkom-sessie voor aangepast tarief. Bel me even, dan stuur ik je een uitnodiging en weet je het zeker. Gezellig ook om je weer te zien!

Jammer, die vlieger gaat niet op. Ik heb een wand vol fantastische zadels. De vraag is alleen: welke past perfect bij jouw godenlichaam 😊. Kom gewoon lekker met je eigen fiets. Plan even die uurtjes vrij. Jij hebt het toch zeker ook verdiend?

VOOR EEN FIETS DIE ECHT PAST

Boek direct die BikeFit!

€195

Kijk rechtstreeks in mijn agenda of je een geschikt moment ziet en leg het vast. Voordat je buurman het doet 😮

De wielrenschool is ook je adres voor:

Voor beginners en bewezen bikkels

Clinics vol kennis en enthousiasme

Dit wil je meemaken!

Een fietsreis om nooit te vergeten…

Huurbedrag in mindering bij aankoop

Eerst beleven…dan pas kopen

Check de agenda en boek meteen

BikeFit Agenda